Cognac groothandel | 100% onafhankelijk

Cognac groothandel | 100% onafhankelijk

Registreer voor onze Sales Portal
100% onafhankelijke cognac groothandel
24/7 inzicht in onze volledige voorraad
Snelle levertijden, altijd scherp geprijsd

Moving Spirits is de online cognac groothandel met een breed scala aan A-merken sterke dranken. Met ons brede assortiment, competitieve prijzen, gebruiksvriendelijke Sales Portal en toewijding aan duurzaamheid zijn we de ideale partner voor al jouw drankbehoeften.

Je kunt altijd, 24/7, onze voorraad bekijken in onze unieke Sales Portal. Natuurlijk zijn we altijd scherp geprijsd en daarnaast bieden we regelmatig exclusieve aanbiedingen aan portal gebruikers.

Let op: wij leveren alleen aan zakelijke klanten.

Cognac groothandel: Welke verschillende soorten cognac bestaan er?

Als cognac groothandel hebben we een passie voor alles wat met deze drank te maken heeft. Dit delen we graag met je! Vaak wordt cognac verward met brandy, maar er zit hier toch degelijk een verschil in.

Zo komt cognac uitsluitend uit de Franse departementen Charente en Charente Maritime en wordt brandy gedistilleerd met moutwijn. Bij cognac wordt er tweemaal gedistilleerd en pas na 2,5 jaar van rijping op vat, mag de drank cognac genoemd worden.

Er zijn vele verschillende soorten cognac, waaronder de meest bekenden: VS (2 jaar rijpen), VSOP (4 jaar rijpen), XO (10 tot 15 jaar rijpen), XXO (14 jaar rijpen).

Als cognac groothandel hebben we bij Moving Spirits een grote passie wat betreft de achtergrond van deze drank.
Groothandel in Cognac, dat is Moving Spirits. Krijg altijd toegang tot ons volledige assortiment in onze Sales Portal.

Cognac groothandel met een ruim assortiment uit voorraad leverbaar

Baron Otard, Camus, Hennessy, Martell, Meukow, namen die je vast bekend voorkomen. Deze cognacs kun je allemaal terugvinden in het assortiment van onze cognac drankengroothandel. Wij streven naar excellentie en nemen alleen genoegen met de hoogste kwaliteit cognac voor onze klanten.

Je kunt naast de hardlopers ook veel premium sterke drank bij ons inkopen. Wij hebben een wereldwijd netwerk aan leveranciers. Hierdoor kunnen wij veel producten scherp geprijsd aanbieden en hebben we toegang tot veel goederen. Ben je op zoek naar een specifiek product maar kun je het niet vinden in ons portaal? Neem contact met ons op en wij zullen ons uiterste best doen om het toe te voegen aan ons assortiment.


Altijd 2.500 merken op voorraad

Naast cognac kun je ook bij onze groothandel ook terecht voor andere gedistilleerde dranken. Onze sterkte ligt in het bieden van de mogelijkheid om gemixte bestellingen samen te stellen, zo kun je al per doos bestellen per product. Wij hebben altijd het volgende uit voorraad leverbaar:  

  • 100+ merken Single Malt Whisky
  • 80+ merken Gin
  • 80+ merken Blended Whisky
  • 50+ merken Vodka
  • 20+ merken Bourbon
  • 60+ merken Rum

Om een beter inzicht te krijgen in de merken die we aanbieden, verwelkomen we je graag in onze Sales Portal.

Kwaliteit in alles wat we doen!

Als cognac groothandel kun je er altijd vanuit gaan dat we scherp geprijsd zijn, maar we willen meer doen dan dit! Ons doel is niet om de grootste te zijn, wel de beste. Zo kiezen wij kwaliteit in alles wat we doen.

Onze logistieke partners zijn zorgvuldig uitgekozen. Onze volledige voorraad staat op de vloer bij Loendersloot Global Logistics in Roosendaal. Loendersloot is een vakkundig en professionele partner en zijn expert op het gebied van de geldende wet- en regelgeving rond de douaneafwikkeling en accijnzen. Het transport wordt geregeld door Green Logistics.

Voor 10:00 uur besteld = binnen 2 werkdagen geleverd!

Moving Spirits, dé groothandel in cognac met een unieke Sales Portal

Bij onze cognac groothandel vinden we het belangrijk om zo open en transparant mogelijk te zijn. Wij gaan voor langetermijnrelaties, niet voor snelle transacties. Dit is de reden waarom wij onze eigen Sales Portal hebben ontwikkeld. Hierin kun jij 24/7 onze volledige voorraad aan cognacs en andere sterke dranken vinden. Hierbij geven wij direct alle productspecificaties, waaronder de prijzen en beschikbaarheid van de goederen. Zo kom jij nooit meer voor verrassingen te staan en weet je altijd waar je aan toe bent.

Binnen een aantal stappen kun jij al een order samenstellen. Zoek, selecteer en bestel! Heb je meer tijd nodig? Dan kun je ook altijd je order tussentijds opslaan, zodat je op een later moment rustig verder kan zoeken. Wij zullen de goederen in de tussentijd voor jou reserveren. Een bijkomend voordeel van onze Sales Portal? Je hebt altijd vooraf inzicht in welke producten zullen arriveren en we bieden regelmatig exclusieve deals voor onze portal gebruikers.

Hoe meld ik me aan voor de Sales Portal?

Met onze innovatieve Sales Portal maken we het inkopen van sterke dranken eenvoudig en efficiënt. Bij Moving Spirits willen we het zakendoen zo gemakkelijk en plezierig mogelijk maken. Zo ook het aanmeldformulier, binnen een aantal stappen heb jij al een account aangemaakt.

  1. Vul het formulier ‘klant worden‘ in.
  2. Je aanvraag wordt door ons gecontroleerd.
  3. Bij goedkeuring krijg je toegang tot onze Sales Portal en worden inloggegevens per e-mail naar je toegestuurd.
  4. Je kunt eenvoudig bestellen wanneer het jou uitkomt en je hebt altijd inzicht in onze actuele voorraad en prijzen.

Moving Spirits, jouw nieuwe cognac groothandel

Als internationale cognac groothandel zijn we actief in meer dan 100 landen. We hebben 4 kernwaarden waar we altijd gefocust op zijn: Lange termijn focus, teamwork, ontwikkeling en plezier. Doordat we 100% onafhankelijk zijn, kunnen we altijd snel en flexibel handelen. Ons team van deskundige professionals staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij je bestellingen, vragen en eventuele speciale verzoeken. Dankzij een uitgebreid netwerk en onze onafhankelijke positie in de markt kopen we wereldwijd A-merken sterke drank.  Al sinds 2012 dé online Europese online groothandel in sterke drank.

Ben jij enthousiast geworden? Meld je direct aan en bestel eenvoudig online bij onze cognac groothandel.