Actueel overzicht, gebruiksvriendelijk en snel bestellen

Actueel overzicht, gebruiksvriendelijk en snel bestellen

Met onze Sales Portal hoeft het bestellen van sterke dranken niet meer ingewikkeld en tijdrovend te zijn. Ontdek jouw voordelen.

Meld je gratis aan

De voordelen van onze unieke Sales Portal

Dankzij onze unieke Sales Portal zijn we altijd voor jou beschikbaar. Hier vind je 24 uur per dag een actueel overzicht van voorraden en prijzen. Je vist dus nooit meer achter het net. En omdat we weten dat naast prijs en beschikbare voorraad ook het type fles en etiket van belang kunnen zijn, vind je in onze Sales Portal actuele foto’s van het product. Zo weet je wat je koopt.

Bestel waar je ook bent en wanneer het je uitkomt. Gewoon, via onze goed beveiligde Sales Portal. Bestellen gaat net zo eenvoudig als je bij de grote internationale retailers gewend bent. Stel je order samen, sla tussentijds op en maak je order compleet als het je uitkomt. Ben je zover? Dan geef je met een simpele druk op de knop je bestelling aan ons door.

Met onze Sales Portal krijg je toegang tot:

  • actuele voorraden en prijzen
  • nieuw gearriveerde voorraad
  • jouw orderhistorie en facturen
  • acties en aanbiedingen
  • exclusieve deals voor portal gebruikers
Bestel gin, rum, vodka of whisky eenvoudig online bij drankengroothandel Moving Spirits!

Het verkoopportaal is een geweldige tool. Ik hoef geen e-mail te schrijven als ik de prijs en voorraad wil controleren en ik kan een nieuwe prijslijst krijgen wanneer ik maar wil. Dat is geweldig en bespaart me veel tijd.

– Senior inkoper van een Duitse groothandel

Altijd op zoek naar verbeteringen

Met de Sales Portal wil Moving Spirits het bestelproces voor jou als klant makkelijker maken. Daarom luisteren we goed naar jouw wensen. Ons team van ervaren softwareontwikkelaars werkt continu aan het doorvoeren van verbeteringen. Daarnaast helpen usability experts ons om het gebruiksgemak verder te vergroten. Suggesties voor verbetering? We stellen het enorm op prijs als je je ervaringen met ons deelt.

Waarom kiezen voor Moving Spirits?

Wij zijn dé online groothandel in sterke dranken. Dagelijks leveren we aan zakelijke klanten in Europa en daarbuiten.

Neem contact op
  • Breed assortiment internationale A-merken
  • 24/7 inzicht in actuele voorraden en aanbiedingen
  • Snelle en gebruiksvriendelijke Sales Portal
  • Bestelling uit voorraad is gegarandeerde order
  • Uitstekende klantenservice
Niet kijken naar een ‘quick win’ maar de tijd nemen om de juiste deal te maken. Dat is voor mij een geweldige manier van zaken doen.

Cor Nuijten, Commercieel Directeur