Samen bereiken we meer.

Samen bereiken we meer.

Wie is Moving Spirits?

  • 100% onafhankelijke internationale drankengroothandel
  • Persoonlijke aandacht voor elke klant

Wij zijn een onafhankelijke internationale groothandel in A-merken sterke drank. Dankzij een uitgebreid netwerk en onze onafhankelijke positie in de markt kopen we wereldwijd A-merken sterke drank. Wist je dat onze voorraad inmiddels al meer dan 2.000 verschillende merken omvat?

In een markt waarin grote merken domineren en de condities bepalen, bieden wij een alternatief aan zelfstandige ondernemers. Je kunt bij ons mixed orders bestellen tegen scherpe prijzen. Hierdoor kun jij beter concurreren met grote gevestigde marktpartijen.

Gemak staat voorop!

Stel je voor dat je in één oogopslag 24/7 kunt zien wat exact ‘real time’ op voorraad is en dat bestellen 100% levergarantie betekent. ‘What you see, is what you get’, dat beloven wij je met onze klantvriendelijke portal. Daarnaast krijg je optimale service tijdens het koopproces en kun je worden ontzorgd doordat wij het transport regelen, waar ook ter wereld.  

Zowel in persoonlijk als in digitaal contact willen we het zakendoen voor jou zo gemakkelijk en plezierig mogelijk maken. Daarom hebben we naast een inkoop- en sales team ook een eigen IT-afdeling met software- en full stack developers. Er wordt nauw samengewerkt ten behoeve van de optimalisatie van de Sales Portal. Zo sluit de Portal steeds beter aan op jouw wensen.

Met veel plezier doen we zaken in ruim 90 landen. De opgedane kennis en ervaring nemen we mee in onze dienstverlening. Daarbij zijn de volgende waarden leidend: long term driven, team work, developing and pleasure. Lange termijn relaties stellen we boven snelle successen. Wij hebben niet de ambitie de grootste te zijn, wel de beste!

Positief bijdragen aan de wereld om ons heen

In alles wat we doen, maken we waar mogelijk een duurzame keuze. Ons kantoor bijvoorbeeld is CO2-neutraal. En voor elke order die we ontvangen, planten we zelf een boom bij Nanninga’s bos, Groningen.

Ook zijn we trotse partner van Justdiggit,  een organisatie die zich inzet om de wereld ervan bewust te maken dat op de natuur gebaseerde oplossingen de sleutel zijn tot het omkeren van klimaatverandering. Justdiggit heeft al een enorme impact gehad op het milieu, met hun innovatieve “Rainwater Harvesting” en “Farmer Managed Natural Regeneration” -technieken die helpen om gedegradeerd land te herstellen en de groei van vegetatie te bevorderen. Hun werk heeft niet alleen bijgedragen aan de strijd tegen klimaatverandering, maar heeft ook een positieve impact gehad op lokale gemeenschappen. Bij Moving Spirits zetten we ons in om een positieve impact op de wereld te maken en deze samenwerking sluit perfect aan bij onze waarden.
Kijk voor meer informatie over Justdiggit op hun website: https://justdiggit.org/nl/

Bovendien doneren we een percentage van de winst naar onze eigen Springtime Foundation. Sinds 2016 geven we via Springtime kansen aan mensen in achtergestelde posities of we ondersteunen activiteiten die hen een geluksmomentje bezorgen. En waar mogelijk helpen we zelf een handje mee.

Wil jij meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken er naar uit om je te leren kennen!

We are Moving Spirits. With love for our planet.

Historie

Sinds de start van Moving Spirits in 2012 zijn we gegroeid van een kleine groep enthousiastelingen naar een volwassen organisatie met meer dan 20 professionals die elke dag werken om onze dienstverlening voor jou te verbeteren. Moving Spirits bestaat 10 jaar! Frank, eigenaar van Moving Spirits, vertelt je in het kort wat er allemaal is gebeurd in de afgelopen 10 jaar.

Stiekem kijk ik elke week uit naar de vrijdagmiddag lunch.

Maarten Zijlstra, Inkoop

Ontmoet ons team

Samen bereiken we meer. Door kleine stapjes te zetten, maken we verschil en dragen we bij aan een mooiere wereld. Ieder op zijn eigen manier.