Samen bereiken we meer.

Samen bereiken we meer.

Over ons

  • 100% onafhankelijke internationale groothandel
  • Persoonlijke aandacht voor elke klant

Moving Spirits is een onafhankelijke internationale groothandel in A-merken sterke drank. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze onafhankelijke positie in de markt kopen wij wereldwijd A-merken sterke drank. Onze voorraad omvat inmiddels meer dan 2.000 verschillende merken.

In een markt waarin grote merken domineren en de condities bepalen, bieden wij een alternatief aan zelfstandige ondernemers. Wij verkopen mixed orders tegen scherpe prijzen waardoor onze klanten kunnen concurreren met grote gevestigde marktpartijen. Op deze manier dragen we bij aan marktwerking en een concurrerende marktpositie.

Stel je voor dat je in één oogopslag 24/7 kunt zien wat exact ‘real time’ op voorraad is en dat bestellen 100% levergarantie betekent. ‘What you see, is what you get’, dat beloven wij met onze klantvriendelijke portal. Daarnaast bieden we optimale service tijdens het koopproces en ontzorgen we je door het regelen van het transport, waar ook ter wereld. Gemak staat voorop!

Met veel plezier doen we zaken in ruim 90 landen. Daarbij zijn de volgende waarden leidend: long-term driven, team work, developing and pleasure. Lange termijn relaties stellen we boven snelle successen. Wij hebben niet de ambitie de grootste te zijn, wel de beste!

Zaken doen willen we voor jou én onszelf zo gemakkelijk en plezierig mogelijk maken, zowel in het persoonlijke als in het digitale contact. Daarom hebben we naast ons inkoop- en sales team een eigen IT afdeling met software- en full stack developers. Zij werken nauw samen met het inkoop- en sales team ten behoeve van de ontwikkeling en optimalisatie van de Sales Portal en onze interne processen. Zo worden we elke dag beter.

We vinden het belangrijk dat we een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Het verduurzamen van ons bedrijf is een constante reis. In alles wat we doen, maken we, waar mogelijk, duurzame keuzes. Ons kantoor bijvoorbeeld is CO2-neutraal. En voor elke order die we ontvangen, planten we zelf een boom bij Nanninga’s bos in Groningen.

Daarnaast gaat een percentage van onze winst naar onze eigen Springtime Foundation. Sinds 2016 geven we via deze stichting kansen aan mensen in achtergestelde posities of we ondersteunen activiteiten die hen een geluksmomentje bezorgen. Waar mogelijk helpen we zelf een handje mee.

Wil jij meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken er naar uit om je te leren kennen!

We are Moving Spirits. With love for our planet.

Historie

Moving Spirits bestaat 10 jaar! Frank, eigenaar van Moving Spirits, vertelt je in het kort wat er allemaal is gebeurd in de afgelopen 10 jaar!

Stiekem kijk ik elke week uit naar de vrijdagmiddag lunch.

Maarten Zijlstra, Inkoop

Ontmoet ons team

Samen bereiken we meer. Door kleine stapjes te zetten, maken we verschil en dragen we bij aan een mooiere wereld. Ieder op zijn eigen manier.