Betekenisvol ondernemen

Wereldverbeteraars zijn we niet, maar we vinden het wel belangrijk om ons steentje bij te dragen.   Elk bedrijf wil gezond en winstgevend zijn, wij ook. Maar we willen meer. Wij willen ook betekenisvol zijn voor onze omgeving. Daarom hebben we onszelf als doel gesteld de wereld een beetje mooier te maken. Wij geloven namelijk dat veel kleine stapjes samen een groot verschil kunnen maken.

In 2016 zijn we daarom gestart met Springtime Foundation. Met deze stichting ondersteunen we projecten en organisaties die mensen in een achterstandspositie kansen bieden of een geluksmomentje bezorgen. Een deel van onze winst gaat naar deze initiatieven en wanneer het kan, helpen we zelf een handje mee. Dit geeft betekenis aan ons ondernemen.

Over een aantal jaren hopen we een flinke wandeling te maken door ons eigen bos

Ook op kantoor zijn we bewust van onze omgeving. Ons kantoor maakt gebruik van koude- en warmteopslag. En onze energie is 100% duurzaam. We maken gebruik van milieu vriendelijke(re) producten zoals gerecyclede wc-papier, wegwerp handdoekjes, vaatwasblokjes en handzeep en onze lege toners doneren aan Stichting Aap. Onze boodschappen bestellen we bij Boodschappenservice Noord, omdat zij mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt werkplekken bieden. Ondernemerschap ondersteunen we onder meer door student ondernemers te coachen. Waar we bovendien heel blij van worden, is dat we voor elke order een boom financieren via natuurorganisatie Het Groninger Landschap. En die planten we vervolgens zelf!

Meer over Springtime Foundation
Het team dat werkzaam is bij dranken handel Moving Spirits

Ons team

Ons team is open, enthousiast en gedreven. We hebben ons én jouw doel scherp in het vizier. En dat combineren we met verantwoordelijkheid nemen voor de wereld om ons heen. Win-win-win. Voor jou, voor ons en voor onze omgeving.

Waarom kiezen voor Moving Spirits?

Je weet wat je aan ons hebt. We zijn betrouwbaar, doen gewoon en denken mee in oplossingen. Wij geloven dat ‘het beste met elkaar voor hebben’ beide kanten op werkt.

Neem contact op
  • Persoonlijke aandacht voor elke klant
  • Uitstekende klantenservice
  • Betekenisvolle onderneming
  • 24/7 bestellen via onze Sales Portal
  • Altijd actueel inzicht in voorraden en prijzen
Ik vind het belangrijk dat Moving Spirits een fijn bedrijf is om bij en om mee te werken.

Monique Hofstede, Eigenaar